Foruminlägg

Johan Hellström
16 nov. 2021
In Säljes & Köpes - Begagnat
Dela med dig av dina dyktips & tankar. Lägg gärna till GIF:ar, videoklipp, #hashtaggar och annat i dina inlägg och kommentarer. Kom igång genom att skriva en kommentar nedan.
0
0
10
Johan Hellström
16 nov. 2021
In Säljes & Köpes - Begagnat
Vi vill gärna lära känna dig bättre. Lägg en stund på att berätta om dig själv och säga hej till communityt i kommentarerna.
0
0
7
Johan Hellström
16 nov. 2021
In Säljes & Köpes - Begagnat
I We Dive forumet diskuterar vi endast dykrelaterade ämnen. För att diskussionerna ska kunna löpa smidigt och bra måste du följa dessa regler och villkor: Det är inte acceptabelt med svordomar, könsord, grova påhopp, förtal, hot, hädiskhet eller hets mot folkgrupp. Det är inte heller tillåtet att skriva nedsättande om ras, religion, kön eller sexuell läggning. Det är inte tillåtet att skriva inlägg med kommersiella budskap. Det är inte tillåtet att uppmana till brott eller att skriva inlägg som i övrigt strider mot svensk lag. Det är inte tillåtet att kopiera in privatpersoners eller juridiska personers upphovsrättsliga material utan tillstånd från respektive. Korta citat är ok. Inlägg som strider mot dessa villkor blir redigerade eller raderade. I de fall vi tar bort ett inlägg anger vi det i den aktuella tråden. Du som skriver ett inlägg har fullständigt ansvar för ditt agerande. We Dive kan aldrig på något vis ta ansvar för enskilda skribenters agerande. Skribentens inlägg är dennes egen åsikt och samstämmer inte nödvändigtvis med We Dive. Genom att använda We Dive accepterar du våra regler och villkor ovan. Tack för din förståelse & respekt.
0
0
10
 

Johan Hellström

Admin
Fler åtgärder